Linnéa Mylläri

Top ten - Ridskola
Att ha lite liknande inlägg från vecka till vecka är något jag ska försöka mig på och jag tänkte då att varje vecka ha en top ten om något ämne och just den här veckan så fick jag lite inspiration från ett inlägg som min kompis Lisa har skrivit på sin blogg. Det är även ganska så aktuellt för mig eftersom att jag nu rider på ridskola eftersom att jag inte längre har någon egen häst. 
 
Nummer 1 är då det som jag anser vara det bästa av de tio bästa så att ni är med på det. 
 
Nummer 10 - Även fast man ska rida en lektion så hinner man göra annat efter skolan eftersom att det är en speciell tid man rider och man slipper då stressen att man ska hinna ut till stallet och rida innan det blir mörkt.
 
Nummer 9 - Man har ridhus!
 
Nummer 8 - Det finns alltid folk som man kan umgås med på ridskolan, det vill säga att man inte är helt själv och försöker få allt överstökat så att man kan åka hem och inte vara helt forever alone. 
 
Nummer 7 - Jag känner mig alltid så duktig när jag rider på ridskolans hästar.
 
Nummer 6 - Finns godisautomat som säljer billigt godis.
 
Nummer 5 - Det finns hela tiden folk som inspirerar mig till att bli en bättre ryttare.
 
Nummer 4 - Det finns alltid en häst som passar någon, variationen på hästar man får rida hjälper en att hitta vilken typ av häst man vill ha. 
 
Nummer 3 - Det kostar inte lika mycket som att ha häst, det kostar en del men fortfarande inte lika mycket som det gjorde när jag hade egen häst. 
 
Nummer 2 - Många av mina vänner som jag har, har jag fått genom ridskolan så ridskolan har gett mig vänner för livet. 
 
Nummer 1 - Det som är min nummer ett är helt klart att jag varje gång sitter till häst har jag en instruktör på backen som kan ge mig instruktioner och som jag även kan förklara hur min känsla är och då få en kommentar om hur jag kan förbättra den på ett sätt som både gynnar mig och hästen. Det gör då även att jag hela tiden utvecklas varje gång jag sitter till häst, det blir kvalité före kvantitet.