Linnéa Mylläri

Allt på en gång
Och nu blev det en sådan där period igen där jag inte skriver något... Det började med att jag var sjuk en hel vecka och jag tycker det är lite olustigt att vara aktiv på internet när jag inte är i skolan, kan jag skriva blogg inlägg kan jag skriva en uppsats så ja det är hur jag känner. Men jag har varit frisk ett par veckor nu och jag har hunnit med en massa skoj som jag av någon anledning valt att hålla för mig själv.
 
Jag var till Eskilstuna och hoppade 100 och 110 fick två pet i omhoppningen i 100 och tre pet i grundomgången i 110. Jag var då inte helt 100% frisk så Nemo blev lite för mycket häst, jag hade inte orken helt enkelt. 
Sen var jag hästskötare åt Josefin Ström när det var tävling i Strömsholm, det räknades som en skoldag men det kändes långt ifrån som en skoldag. 
Och det senaste som hänt är att jag tävlade en klubbdressyr (LB:1) och red ihop hela 61%. Till en början var jag inte jättenöjd med det resultatet men ju mer jag tänker på det så känns det bättre för det var tredje gången som Nemo gick på en dressyrbana. Jag blev lite bortskämd när jag tävlade Spargo förra året för han kunde bara rida in på banan och det var närmare 70% men han är en dressyrstammad 16-åring medan Nemo är en hoppstammad 8-åring, de är långt ifrån lika. 61% är fortfarande godkänt och det kan vi leverera när jag haft Nemo dryga 7 månader så det finns mycket som vi kan utveckla och jobba vidare på. Med Spirit så låg våra första dressyrresultat runt 49% i LC:1 och min sista LC:1 med honom låg på 71%, kunde Spirit göra den utvecklingen så kan Nemo definitivt göra det!