Linnéa Mylläri

Min idol <3
Att ha personer som inspirerar en och får en själv att vilja bli sitt bästa jag tycker jag är väldigt viktigt. Jag har många personer som jag ser upp till och som hjälper mig att ta mig vidare mot mina drömmar. Men det finns en person som sticker ut. Den här personen är en sådan glädjespridare som verkligen gör allt för att jag ska må bra, att vara glad. Hon är inspirerande för att hon är så mycket starkare än vad man tror både psykiskt och fysiskt, om jag ska vara riktigt ärlig så tror jag inte att hon själv tror att hon är så stark. Hon är en kämpe och har varit det så länge jag kan minnas. Men det är inte bara hennes styrka som inspirerar mig utan även att hon varje dag gör det hon älskar oberoende om vad andra tycker. Hon går SIN väg och det är precis det jag vill göra. 
 
Många gånger har vi även väldigt lika åsiker och då tycker väldigt lika om diverse saker. Att kunna prata och diskutera med henne är väldigt givande och roligt. Hon får mig att öppna ögonen för mycket vilket jag är evigt tacksam för, för hade hon inte gjort det så tror jag inte att jag hade varit den personen som jag är idag. 
 
Jag mår väldigt bra av att vara kring henne det kan ibland kanske bli lite mycket men jag tar den smällen för att vara utan henne hade aldrig gått. Jag vill inte ens föreställa mig ett liv utan henne för hon är inte bara min bästa vän, hon är mer än så, hon är min mamma. Jag älskar henne så sjukt jävla mycket!