Linnéa Mylläri

Skolan, Slide & Nemo
Wow, det var inte igår jag uppdaterade här... Hade lite tid över nu på morgonen innan skolan så fick för mig att göra en liten life update och kollade då upp mitt senaste inlägg och insåg att det var en life update men för ca 3 månader sen. Shit vad tiden går fort... Det är seriöst snart mars, jag är inne i ridblocket nu och har gjort fodertentan för några veckor sen, nu är det bara avel delen och sjukdomsdelen kvar.
 
Skolan:
Som jag nämnde så är jag inne i ridblocket nu och där rider jag en häst som heter Slide e: Sergent Pepper ue: Convoi född 2009. Han är en riktig liten sötsak som ser ut att skita på sig hela tiden, det är bara hans uttryck som gör att det ser ut som att ögonon kommer ploppa ut när som helst. Än så länge känns det riktigt bra med ridningen, har fått många bra tips för min egen ridning som är ganska självklara när man hör de men när man trimmar hemma på Nemo så är de ganska svårt att komma på själv.
Teorimässigt så trycker jag skolan flyter på bra, jag är godkänd i allt än så länge men det har varit en tuffare period nu med mycket pedagogik och articklar/referat-inlämningar. Personligen så känner jag mig bortskämd när det kommer till häst teorin eftersom att jag har ganska mycket förkunskaper medan att tolka articklar och skriva referat samt pedagogiken känns så mycket svårare då det känns som att jag inte kan någonting och inte har en aning om vad jag ens gör. Att skriva högskolemässigt är svårare än vad man tror och jag är inte bekväm i det.
 
Nemo:
Oj så fin han är just nu! Linn har verkligen gjort under med oss, jag ska delta i en fälttävlansmönstring på söndag och jag är sjukt taggad på att få gå in på dressyrbanan! När hände det senast? Har det ens hänt?? Ska bli kul att komma igång på riktigt snart med tävlingar osv. vi var med på en Pay'n cross på Flyinge förra helgen och nu pirrar det i hela kroppen för vi vill båda ut på riktigt fältet!
 
Ha en bra dag!