Linnéa Mylläri

Upp för backen!
Jag måste få skriva av mig. Jag vill kunna få fram hur jag känner just nu, jag har försökt att prata med min mamma men jag känner att jag inte riktigt får tiden till att tänka ut mitt ordval när man sitter och pratar med någon. Jag vill inte säga att jag och Nemo är i en svacka just nu för det går inte dåligt på något vis men vi stötte på lite motstånd. Det blev helt plötsligt en brantare uppförsbacke och det kom som en chock. Min känsla är kluven... Jag är glad att vi stötte på lite motstånd för att jag vet att när vi tagit oss förbi det så kommer resultatet bli något riktigt bra! Men jag tror att jag samtidigt har varit så bortskämd med att det gått hyfsat bra, jag har inte varit missnöjd men det har heller inte gått sådär fantastiskt bra, så jag blir nedstämd för att det inte går som jag vill. 
 
Jag har kommit till en viss punkt i dressyren som jag känner att härifrån så kommer både jag och Nemo utvecklas och det är då väldigt svårt att ställa det kravet på Nemo eftersom att jag själv känner att det förbigår min egen kapasitet för tillfället. Men då har jag samtidigt känslan av "hur ska jag lära mig om jag inte har en häst som behöver det". Det är väldigt många konflikter i mitt huvud... Blir lite smått galen på mig själv för i tanken så är det så logiskt och självklart men känslan kommer och strular till det och jag kan inte ens förklara vad känslan är. 
 
Jag kanske skulle behöva mental träning? För det här är enbart ett mentalt "problem". Det handlar nog inte om att få inspiration och ha ett mål för mitt mål är kristallklart, jag vet precis vad jag vill! Det handlar nog mer om att kunna kontrollera känslor, vilket är en STOR utmaning, sortera upp hjärnan typ... Kunna sortera bort det som är mindre viktigt för att kunna hålla fokuset på rätt saker. Det är helt klart lite mer uppförbacke just nu och det är något som jag måste gå över, jag kan inte ta någon genväg, det här är en bit som förhoppningsvis kommer få mig och Nemo att utvecklas och då kunna göra fantastiska saker tillsammans för han är en fantastisk häst jag måste bara kunna ta fram det!