Linnéa Mylläri

Nationaldagstävlingarna 2016
Jag Linnéa Mylläri har tillsammans med Nemorensis startat fälttävlan på Strömsholm! Helt sjukt att det redan är över! Jag har drömt om att få rida fält på Strömsholm ett bra tag nu så att nu ha gjort det känns så himla konstigt. 

Dressyren gick inte som planerat, har trimmat mer än aldrig förr inför denna tävling och han var jättefin på framridningen enda fram till ca 10 minuter innan start för då sa Nemo att han inte ville vara med så han började stå på bakbenen. Väl inne på banan så gick Nemo som en giraff och jag försökte verkligen göra det bästa av situationen så det blev bättre och bättre så första halvan av programmet fick man 4:or men det blev en del 6:or mot slutet så jag får vara glad för det lilla. Resultatet blev 72,1 straff aka 51% så inga höjdar poäng men man får ta det för vad det var...

Hoppningen gick desto bättre! Jättehärlig runda som var felfri vilket inte satt fel efter dressyren. När jag sen kollade på resultaten från hoppningen så var det bara 10 stycken av 44 som gick felfritt vilket gjorde mig ännu gladare för då var det tydligen en lite svår hoppning. Jag tyckte det var en rolig bana men inga större svårigheter enligt mig så jag var faktiskt ganska förvånad av alla fel som de flesta hade. 

Terrängen var helt underbar! Synd att det gick så fort så att man inte hann njuta mer av själva banan. Är nöjd över hela rundan förutom vattnet, jag missbedömde farten vi hade så det blev heltokigt men jag lyckas i alla fall sitta kvar så det gick ju bra men hade varit härligare med lite bättre flyt. Nemo är fantastisk som fattar uppgiften trots att jag inte är i balans! Vi kom i mål på 3.51 och optimaltiden var 4.11 vilket betyder att jag red 5 sekunder för fort och fick med mig 2 straff från terrängen... Lyxproblem... Så vi slutade med 74,1 straff på en 19:de placering av 44 vilket inte är så illa pinkat med tanke på dressyren.