Linnéa Mylläri

Life update!
TENTAN ÄR GJORD! Igår skrev jag mitt livs första tenta och det var inte riktigt så skräckinjagande som alla lärare fått en att tro. Det var visserligen mycket man skulle kunna men det var inget mördar prov, det kändes som att jag hade pluggat på rätt saker så att jag åtminstone kunde svara någolunda bra. Men detta vet man ju inte förens om 14 arbetsdagar eftersom att det är då vi får tillbaka tentan. Jag hoppas på det bästa och jag har inte någon dålig känsla så jag får hoppas att magkänslan stämmer!
 
Har även idag tagit om tappskokompetensen, de senste fyra veckorna så har jag haft tappsko på torsdagar och idag var det examen. Det gick bra, jag blev godkänd. Men det var inget som jag trodde att jag skulle misslyckas med eftesom att jag redan har tappsko och har använt mig av den kompetensen på Nemo. Känns ändå rätt skönt att jag inte hade glömt bort hur man gör, tog tappsko andra året på gymnasiet så det var ett tag sedan. 
 
Vad gör Nemo för tillfället? Jo, jag var i ett riktigt bra flyt med dressyren där vi började lösa ett par problem så att nya började komma till ytan vilket betyder framsteg! Men i slutet på v.45, början av v.46 så började han snora och hosta och hade en febertopp på torsdagen v.46... Så han har fått vila snart i två veckor för att jag vill inte pressa honom när han är förkyld, samt så vill jag inte att han ska hosta i ridhuset där det är många hästar som rör sig varje dag. Sen passade det ganska bra att han fick lite vila innan tentan då jag kunde fokusera mera på skolan. Han hade bara feber förra torsdagen och hostar betydligt mindre idag men när jag longerar honom så kommer hostan igen. Han äter och dricker och är pigg så det är troligtvis bara en lite höstförkylning, plus att han snorar väldigt mycket mindre nu än vad han gjorde för en vecka sen.